Produkter

Internet

Mange ønsker en hurtig og stabil adgang til internettet.
Brugernes behov og krav er under fundamental forandring.Nye tjenester som Netflix, TV2Play, HBO, Viaplay og andre løfter behovet for 10,20 og 30 Mbit/s.
Bolignet er stadig ubetinget den bedste og billigste løsning. Boligforeningernes krise har medført, at en del foreninger har haft svært ved at skaffe finansiering og dermed overladt det til telebranchen og de store kabelTV udbydere at forsyne de enkelte brugere med båndbredde. Nu ser det dog ud til at lette lidt og vi opfordrer alle der har muligheden til at sætte bolignet på dagsordenen. Fordelen ved at være medlem i et bolignet er, at en forening med f.eks 200 boliger kan nå en bedre pris end hvis alle skal have individuel kabling.
Docsis standarden med Kabelmodem, som bruges af de store TV-programleverandører, har ifølge eksperter ikke mange år tilbage idet teknikken ikke er tilstrækkeligt effektiv for stor individuel båndbredde.
Hvis man vil have et antennelæg til at dække behovet i 10-20 år har Comflex et alternativ kaldet CMTX som på en langt mere effektiv og samtidigt biligere måde, kan føre selv gamle “sløjfe-anlæg” mange år ind i fremtiden.

Selv det simpleste bolignet kan overkommeligt klare fremtidens behov. (optil 1Gbit pr.bruger) Det kan ellers kun fibernet.

For at få adgang til internettet via bolignet (PDS), skal der etableres et datanet i ejendommen. datanettet kan også benyttes til telefoni og TV ved IPTV. Et Comflex datanet er altid baseret på nutidens standarder samtidigt med at fremtidens behov er sikret igennem optimalt design.

Bredbånd til alle i boligforeningen

Vi har mange års erfaring med design og etablering af datanet i boligforeninger.

Vi har gennem flere år udviklet bredbåndsløsninger med optimal sikkerhed for brugerne
Med en Comflex bredbåndsløsning er din boligforening sikret optimal drift, sikkerhed og vedligehold i mange år fremover.

Læs meget mere i bredbåndsbrochuren. Få den her.

Spar mange penge

Ideen med fælles bredbånd er, at det giver store besparelser på abonnementet og meget højere hastigheder på internettet.
Alene på internettet kan hver beboer spare et væsentligt beløb i forhold til f.eks. ADSL-forbindelser, og samtidigt sikre symetrisk båndbredde, lavere svartider og andre tekniske fordele.

Der er også mange penge at spare på telefoni og Tv.