Telefoni

Comflex blev i april 2006 komplet teleoperatør med egen nummerserie tildelt af Telestyrelsen og er således et af relativt få IP-selskaber med denne status. Dette er selvfølgelig et vigtigt platform for en stabil fremtid sammen med boligforeningerne. Spørg altid en tilbudsgiver om hvordan telefonien leveres, det bør være en væsentlig oplysning i beslutningsprocessen.

Løsningen der holder

Vores telefonløsning dækker både nutidens og fremtidens behov herunder IP-telefoni. Løsningen kombinerer analog telefonteknologi, som vi kender den i dag med fremtidens IP-telefoni, på en nem og simpel måde.

Konceptet er fuldt skalérbart, og egner sig fortrinligt til både små og store boligforeninger.
Løsningen består af lave driftsomkostninger, acceptabel investering og høj fleksibilitet.

Gratis tjenester:

  • Opkald til alle i foreningen
  • Viderestilling
  • Vis Nummer
  • Telefonsvarer
  • Hemmeligt nummer

Konceptet

Konceptet tager udgangspunkt i, at alle fortsat benytter deres alm. telefon og oplever telefoni som man kender det.

Via den eksisterende telefon skabes forbindelse til en ProVobis VoIP enhed, der konverterer signalet fra Analog til VoIP. Derfra fortsættes forbindelsen via det etablerede net til vores central hvor der er proffesionel SS7 forbindelse til alle teleselskaber i hele verden.

ProVobis VoIP enheden monteres i krydsfeltet hvor den pågældende abonnent er tilsluttet. Enheden tilbydes med hhv. 4, 8 og 24 porte.

Krav til net

For at opnå en brugbar telefonløsning, skal foreningens bredbånds-switche på netværket indeholde visse funktioner.
Det drejer sig om prioriteringen af trafikken på jeres internetforbindelse, så VoIP (Data telefoni) kan få den nødvendige prioritering (QoS).

Comflex tilbyder egnede switche til dette formål. Kontakt os for at høre nærmere om vores løsninger.

Services

Centralen tilbyder mange af de kendte services helt gratis som der normalt betales ekstra for. Der er b.la. inkluderet viderestilling, telefonsvarer og Vis nummer. Der kan der opnås store besparelser også på dette område.

Lave Priser

På grund af den høje fleksibilitet i konceptet er det muligt, for alle foreninger, at etablere en telefoniløsning til ejendommes beboere, til fordelagtige priser.

Ingen begrænsninger

Der er ingen begrænsninger i forhold til det man kender fra traditionel telefoni. Man kan beholde sit nuværende telefonnummer mod et mindre gebyr. Man ringer fuldstændig som man plejer – blot til lavere priser på både abonnement og takster. Særtjenester som nummeroplysningen kan naturligvis også benyttes.
Læs meget mere i bredbåndsbrochuren. Få den her.