TV-Radio

Vi har over 30 års erfaring inden for antennearbejde, og har udført over 300.000 tilslutninger, og det går stadig stærkt.

Vi er specialister i følgende typer antenneopgaver:

  • Fællesantenner
  • Hybridnetstilslutning
  • Kabel-Tv
  • Satellit Tv (parabol)
  • Serviceaftaler
  • Vagtordninger
  • Rådgivning

Vi udvikler os stadig inden for de nyeste produkter hvilket sikrer vores kunder den bedste løsning. Lad dig selv/din forening/boligselskab få gavn af den nyeste teknologi. Start med at kontakte os, så aftaler vi et uforpligtigende møde eller udarbejder et tilbud. Vores medarbejdere står altid til rådighed med svar på spørgsmål eller løsninger som passer til jeres behov og interesser.

Markedets laveste Tv priser

Comflex leverer alle de kendte Tv-kanaler uden at tjene på programudbydernes nettopris, eller copydan og KODA afgift. Det mener vi er fair.

Som med internettet er der mange penge at spare ved at gå sammen om et fælles Tv-anlæg. De laveste driftspriser og den største fleksibilitet opnår foreningen ved at have sin egen Tv hovedstation.
I flere områder tilbyder Comflex at foreningen kan dele en hovedstation med nærliggende ejendomme. På den måde nedbringes den nødvendige investering væsentligt, uden at det har betydning for kvaliteten. Den er fuldt ud det samme som hvis foreningen havde sin egen hovedstation.
Kontakt Comflex for at høre mere om mulighederne.

Forudsætningerne

De fleste etageejendomme har i dag et antenneanlæg. Anlægget kan være ejet af foreningen eller af TDC.
TDC tillader ikke at andre udbydere benytter deres kabler. Det er derfor vigtigt at afklare hvem der ejer kablerne i ejendommen.
Ønsker foreningen en ny Tv-leverandør, kan vi trække nye kabler. Hvis foreningen ejer antenneanlægget kan Comflex gennemgå det og vejlede foreningen om løsningsmuligheder. Ofte kan ældre antenneanlæg med fordel renoveres, således at det kan bruges til at modtage op til 60 tv-kanaler.
Hvis det ønskes, kan vi lave en tilstandsrapport over foreningens antenneanlæg. På den måde kan I bedre få et overblik over hvilken tilstand anlægget er i, og hvilke muligheder der er i at få nogle af de mange nye kanaler der efterhånden er kommet til.

Læs meget mere i bredbåndsbrochuren. Få den her.