Om Comflex

Comflex har 30 års erfaring med fleksible kommunikationsløsninger.
Udgangspunktet var kabel-Tv, men vi har arbejdet med datanetværk i over 10 år og bredbåndsløsninger siden 2001. I dag leverer vi skræddersyede løsninger inden for

  • Internet
  • Tv radio

Med vores mange års erfaring med kommunikationsløsninger, er vi en af markedets mest rutinerede og stabile bredbåndsvirksomhed

Unikke bredbåndsløsninger

Med en Comflex bredbåndsløsning får din boligforening den løsning, der passer bedst til jer.
Alle vores løsninger er fremtidssikrede, og du kan få meget store besparelser på Tv, telefoni og kvalitetssikret internet.

Frihed til at vælge

Med Comflex ejer boligforeningen altid netværket, det er jeres sikkerhed når I investerer i en bredbåndsløsning. Det betyder nemlig, at I altid kan skifte udbyder uden at være bundet af lange opsigelsesvarsler og ekstra omkostninger. På den måde undgår I fejlinvesteringer. Derfor stiller vi meget store krav til vores netværksløsninger.

Gennemtænkt vejledning der fører til store besparelser for dig og din boligforening, er vigtig for Comflex. Vi ønsker kun at sælge det, du har brug for. Der er fx ingen pointe i at købe mere båndbredde end du har mulighed for at bruge. Først når behovet er der, skruer vi op for kapaciteten. I mellemtiden sparer du mange penge.

Comflex Networks ApS
Sundvej 12D
4600 Køge
Tlf.: 3223 0000
www.comflex.dk