Internet

Med Comflex som samarbejdspartner er det let, at
opnå store besparelser på bredbånd, telefoni og TV

En hurtig bredbåndsforbindelse fra comflex, sikrer fokus på maximale besparelser her og nu samtidigt med at der er garanti imod fejlinvesteringer. De første boligforeninger fik bredbånd fra Comflex i 2001, og har stadig Comflex som udbyder.

Professionel rådgivning baseret på 30 år samarbejde med boligforeninger

Comflex bredbånd tilbydes med alle teknologier, fiber eller kobber alt efter jeres behov. Vi mener at sikring af investering er, at man kun investerer i sikker teknologi med valgfrihed uden snærende bindinger. Man skal ikke købe teknologi for teknologien, men derimod optimale løsninger.

Udfra jeres ønsker og budget, rådgiver vi, om hvilken løsning der er optimal for jer.

En holdbar løsning

Vores udgangspunkt er at skabe en holdbar fremtidssikret løsning, med tilbuddet om at give foreningen ejendomsretten til både installationsudstyr og -netværk. Det er jeres sikkerhed når I investerer i en bredbåndsløsning.

Comflex CMTX

Comflex har som en af de første i verden designet bredbånd hvor eksisterende antenneanlæg kan indgå i i fremtidens gigabit kommunikationsnet. Det giver nyt liv til antenneforeningsejede net i konkurrencen med fibernet. Det drejer sig især om net med nedgravede kabler. Spørg os om CMTX løsningen.

Frihed til at vælge

Dermed skabes størst mulig frihed til valg af Internetudbyder og leverandører af Internet-baserede tjenester i fremtiden.
Vi kræver ikke lange opsigelsesvarsler. For os er det naturligt at bredbåndsløsningen er en succes for alle parter.